Condor Carpets

de en nl

Offene Stellen

Kwaliteit-, Arbo- en Milieucoördinator

| Als KAM-coordinator ben je verantwoordelijk voor implementeren en onderhouden van het Kwaliteitsbeleid, het Arbobeleid en het Milieubeleid binnen Condor Carpets BV. Waarbij het realiseren van ISO-9001 en ISO-14001 als primaire doelen voor deze functie zijn gesteld

Planner gras

| Ben jij diegene die als Planner gras de klantwensen naar een optimale productieplanning kan vertalen? Dan wil de Condor Group, voor de Condor Carpets vestiging in Hasselt, graag met je in contact komen!

Medewerker Technische Dienst Genemuiden

| Ben jij die techneut die in een groeiende organisatie de toenemende werkzaamheden op de afdeling onderhoud en techniek samen met je team wil oppakken? Heb jij een flexibele, positieve en energieke houding en wil jij je optimaal inzetten om alle processen goed te laten verlopen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Quality engineer (Genemuiden)

| Ben jij een quality engineer die graag meewerkt in een QA-team en die met discipline en analytische vaardigheden input aandraagt voor product- en procesverbeteringen ? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je kennismaken!

Heftruckchauffeur(s) (Genemuiden/Hasselt)

| I.v.m. toenemende werkzaamheden zijn wij opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het juist laden en lossen van vrachtwagens en het wegzetten van rollen vanaf de productielijnen.

Proces operator (Genemuiden/Hasselt)

| De Condor Group is een toonaangevende producent van textiele vloerbedekking en wereldwijd actief. In een “state of the art” machinepark, samen met zon 800 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan innovatieve oplossingen voor oa.woningen, kantoren, auto’s,

Wählen Sie Ihre Sprache Wählen Sie Mitglied