Condor Group

de en nl

Offene Stellen

Kwaliteit-, Arbo- en Milieucoördinator

| Als KAM-coordinator ben je verantwoordelijk voor implementeren en onderhouden van het Kwaliteitsbeleid, het Arbobeleid en het Milieubeleid binnen Condor Carpets BV. Waarbij het realiseren van ISO-9001 en ISO-14001 als primaire doelen voor deze functie zijn gesteld

Heftruckchauffeur(s) (Genemuiden/Hasselt)

| I.v.m. toenemende werkzaamheden zijn wij opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het juist laden en lossen van vrachtwagens en het wegzetten van rollen vanaf de productielijnen.

Medewerker Customer Support

| Ben jij die medewerker die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen aan de automotive markt, gedreven en servicegericht meebouwt in het Customer support team?

Marketing medewerker

| Als marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor het (mede-)ontwikkelen van het marketingbeleid, waardoor onze salesforce optimaal support krijgt bij het kunnen promoten/verkopen van onze producten in de verschillende marktsegmenten

Supervisor tuft (kunstgras)

| Als supervisor geef je dagelijks leiding en ben je bent verantwoordelijk voor de gehele productie , zowel kwalitatief als kwantitatief, van deze afdeling.

Medewerk(st)er P&O (fulltime)

| Ben jij die medewerker P&O die in een groeiende organisatie het P&O-team versterkt om de organisatie optimaal te ondersteunen bij het invullen en uitvoeren van alle personeelsgerelateerde aangelegenheden?

Wählen Sie Ihre Sprache Wählen Sie Mitglied