Aktuelle Stellenangebote

Teamleider Customer Support

| Ben jij die medewerker die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen aan de tapijtmarkt, enthousiast en servicegericht mee wil bouwen aan ons Customer support team? Wil jij een team aansturen waarbij je samen bijdraagt aan een optimale klanttevredenheid? Dan wil de Condor Group, locatie VEBE in Genemuiden, graag met je kennismaken!

Teamleider Customer Support

Junior HR-adviseur (Genemuiden)

| Word jij onze nieuwe collega die het HR-team komt versterken, zodat we de organisatie optimaal kunnen ondersteunen op alle HR-vlakken? Heb je een positieve en ondernemende houding en wil je op verschillende niveaus meedenken en –werken op HR-gebied? Dan wil de Condor Group graag met je kennis maken!

Junior HR-adviseur (Genemuiden)

Project Engineer (Genemuiden)

| Ben je op zoek naar een baan in een dynamische organisatie waar je mee kan werken aan de ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe producten voor de automobile markt? Dan wil de Condor Group, locatie VEBE te Genemuiden, graag met je kennismaken!

Project Engineer (Genemuiden)

ICT-medewerker (Genemuiden)

| Word jij enthousiast van een afwisselende baan in de ICT waarbij je contact hebt met alle lagen van een productieorganisatie? Wil je ervoor zorgen dat op ICT-gebied alles perfect is geregeld voor onze medewerkers en meedenken in ons ICT-beleid? Dan is de Condor Group, locatie VEBE in Genemuiden, op zoek naar jou!

ICT-medewerker (Genemuiden)

Allround Monteur Technische Dienst (Genemuiden)

| Word jij enthousiast van elektrotechniek en werktuigbouw? Haal je voldoening uit het voorkomen en oplossen van storingen? Houd je van afwisseling en zelfstandigheid? Heb jij een positieve en energieke houding? En ben jij bereid 1 keer in de 6 weken met de storingsdienst mee te draaien? Dan wil de Condor Group, locatie VEBE in Genemuiden graag met je kennismaken.

Allround Monteur Technische Dienst (Genemuiden)

Supply Chain Planner (Hasselt/Genemuiden)

| Ben jij die professional die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen, gedreven en servicegericht de productie – over meerdere productielijnen - gaat plannen? Dan wil de Condor Group, met diverse locaties in Hasselt en Genemuiden, graag met je kennismaken!

Supply Chain Planner (Hasselt/Genemuiden)