Condor Cartex

de en nl

Job openings

Receptioniste (Genemuiden)

| Ben jij een receptioniste die bij onze vestiging Timzo Tufting in Genemuiden het visitekaartje van het bedrijf wil zijn? Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Medewerk(st)er P&O (Hasselt

| Ben jij die Medewerk(st)er P&O die in een groeiende organisatie het P&O-team, vanuit de vestiging in Hasselt, versterkt om de organisatie optimaal te ondersteunen bij het invullen en uitvoeren van alle personeelsgerelateerde aangelegenheden? Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Medewerker Customer Support (Genemuiden)

| Ben jij die medewerker die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen aan de tapijtmarkt, gedreven en servicegericht mee wil bouwen in het Customer support team? Wil je met voldoende discipline en administratieve en communicatieve vaardigheden aan een optimale klanttevredenheid bijdragen? Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Accountmanager

| Ben jij die medewerker die in de groeiende organisatie Condor Cartex, met just-in-time leververplichtingen aan de automotive markt, gedreven en servicegericht meebouwt in de buitendienst van het Customer Supportteam? Wil je met voldoende discipline en zowel administratieve als communicatieve vaardigheden aan een optimale klanttevredenheid bijdragen? Dan wil de Condor Group, locatie Vebe Floorcoverings te Genemuiden, graag met je kennismaken!

Applicatiebeheerder

| Ben jij een verbindende IT’er en wil je vorm geven aan het IT-beleid , in het bijzonder op ERP gebied (Microsoft Dynamics365 )? Wil je daarnaast werken bij een groeiende organisatie in een klein en gemotiveerd team? Wegens groei van de organisatie is de Condor Group bezig met het uitbreiden van de IT-afdeling en op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Applicatiebeheerder.

Proces operator (Genemuiden/Hasselt)

| De Condor Group is een toonaangevende producent van textiele vloerbedekking en wereldwijd actief. In een “state of the art” machinepark, samen met zon 800 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan innovatieve oplossingen voor oa.woningen, kantoren, auto’s,

Select your language Choose member