Project Engineer (Genemuiden)

| Ben je op zoek naar een baan in een dynamische organisatie waar je mee kan werken aan de ontwikkeling van onze bestaande en nieuwe producten voor de automobile markt? Dan wil de Condor Group, locatie VEBE te Genemuiden, graag met je kennismaken!

Wat ga je doen als Project Engineer?
Als Project Engineer ben je samen met jouw collega’s van R&D verantwoordelijk voor de blijvende ontwikkeling van onze producten. Binnen onze organisatie houd je je hierbij voornamelijk bezig met de producten voor Condor Cartex (automobile markt). Samen met andere afdelingen (o.a. productie, QA) probeer je de bestaande producten te optimaliseren. Daarnaast houden we ons, uiteraard vaak in samenspraak met onze klanten, bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Bij deze ontwikkeling ben je het centrale aanspreekpunt voor de betrokken partijen. Je houdt je op de afdeling R&D onder andere bezig met:

- Coördinatie van de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten voor de automotive markt;
- Afstemming met o.a. klanten, leveranciers, sales en de afdeling kwaliteit;
- Rapporteren van de voortgang van de lopende projecten.

Wie ben jij als Project Engineer?
Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat met:

- HBO werk- en denkniveau;
- Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre;
- Proactieve en klantgerichte werkhouding;
- Uitstekende communicatie vaardigheden;
- Gedegen kennis van Microsoft Office;
- Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van de Condor Group als werkgever verwachten?
Als Project Engineer bieden wij je een fulltime functie (38 uur) in een dynamische en groeiende organisatie. Je komt te werken in een informeel en gemotiveerd team en je hebt ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden (onder andere een jaarlijkse gratificatie) en heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Over de Condor Group
De Condor Group is een toonaangevende producent van textiele vloerbedekking en wereldwijd actief. In een “state of the art” machinepark en samen met zo’n 1000 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan innovatieve oplossingen voor woningen, kantoren, auto’s , tuinen en sportvelden. Als productietechniek staan ‘’Tufting’’ en ‘’Non Woven’’ centraal.

Interesse?
Mail je sollicitatie naar Afdeling HR via: werk@condor-group.eu