Quality engineer (Genemuiden)

| Ben jij een quality engineer die graag meewerkt in een QA-team en die met discipline en analytische vaardigheden input aandraagt voor product- en procesverbeteringen ? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je kennismaken!

Wat ga je doen?
Binnen onze QA-afdeling behandel je de dagelijkse afwijkingen en complaints (8D-methodiek). Je zoekt in samenwerking met de operationele- en ontwerp- & ontwikkelafdelingen naar de grondoorzaken en werkt verbeterplannen uit en implementeert deze. In het bijzonder voor onze automotive-afdeling (Condor Cartex) is diepgaande analyse en borging van verbeteringen vereist. Kortom:

- Afhandelen en analyse van interne afwijkingen en overgaan tot verbeterplannen en deze borgen;
- Afhandelen van klachten en opmaken van 8D-rapportage en opvolging hiervan;
- Afstemming met diverse afdelingen m.b.t. procesverbetering en kwaliteitsbewustzijn.

Wie ben jij?
Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat met:
- HBO werk- en denkniveau (technisch bedrijfskundige-, werktuigbouw-, MER- of logistieke richting);
- Uitstekende communicatieve vaardigheden (op verschillende niveaus);
- Proactieve en klantgerichte werkhouding;
- Gedegen kennis van kwaliteitssystemen;
- Beheersing Duitse taal in woord en geschrift (Engels is een pre).

Wat wij je bieden:
Wij bieden je veel afwisseling in een aantrekkelijke fulltime functie, 38 uur per week, als Quality Engineer in een dynamische en groeiende organisatie met unieke, innovatieve projecten voor (inter)nationale klanten. Je werkt met een ambitieus en enthousiast team en je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden (onder andere een jaarlijkse gratificatie) en ruime mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Over de Condor Group
De Condor Group is een toonaangevende producent van textiele vloerbedekking en wereldwijd actief. In een “state of the art” machinepark en samen met zo’n 1000 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan innovatieve oplossingen voor woningen, kantoren, auto’s , tuinen en sportvelden. Als productietechniek staan ‘’Tufting’’ en ‘’Non Woven’’ centraal.

Interesse?
Mail je sollicitatie naar Afdeling HR via werk@condor-group.eu